Rapid e vânată de un "criminal". Vezi ce jaf a făcut italianul Massone la Livingston, în Scoţia!

Ultima actualizare:

    Acesta este italianul care pentru rapidişti reprezintă speranţa, iar pentru scoţieni moartea
Acesta este italianul care pentru rapidişti reprezintă speranţa, iar pentru scoţieni moartea

Imediat cum Rapid a primit dreptul de joc în Liga I şi cum o luminiţă s-a văzut în tunelul din Giuleşti, au şi apărut vulturii după pradă. Renzo Rossi, fost director sportiv la club, a venit cu informaţia că Angelo Massone, un om de afaceri italian, vrea să preia clubul.

Mulţi s-au entuziasmat, sperând că după foamea din ultimii doi ani, cineva va veni în sfârşit să investească şi să stabilizeze lucrurile la club. Încă o dată, speranţele s-au dovedit a fi însă deşarte, iar promisiunile, prea frumoase ca să fie adevărate. Asta pentru că Angelo Massone nu e nici pe departe cine spune, iar istoricul său în fotbal este menit să ofere mai degrabă fiori reci pe şira spinării, decât speranţa într-un viitor mai bun.

Angelo Massone a fost patron şi la clubul scoţian, Livingston, preluat prin nişte firme fantomă, dar după managementul său echipa a ajuns în pragul desfiinţării. Fostul preşedinte al lui Linvingston, Gordon McDougall, a declarat în presa scoţiană că "macaronarul" nu este altceva decât un impostor, care vine să facă prăpăd. “Acest Massone este un hoţ! Ar trebui interzis pe viaţă în fotbalul scoţian! A vândut jucători de aproximativ 4 milioane de lire, iar clubul nu a primit nimic. Nu ştiu cum a folosit banii luaţi, ştiu doar că este un hoţ. A folosit banii ca să-şi acopere datoriile făcute, nu a plătit pe nimeni! Nu a avut nici măcar o încercare de a face plăţi, nu a făcut nimic cât timp a stat aici. Trebuie interzis în Scoţia, a vrut să facă prăpăd şi la Hearts, la Dunfemline şi Raith Rovers. Dacă furi de la o bancă, te duci la puşcărie. Văd că dacă jefuieşti un club de fotbal, nu se întâmplă nimic!", a spus fostul oficial al scoţienilor.

După ce a fost demascat, Massone n-a plecat însă acasă cu coada între picioare şi a vrut să se mute la Hearts, alt club din prima ligă scoţiană. Când au auzit acest lucru, fanii echipei au ieşit în număr mare în stradă şi au ameninţat cu incidente grave dacă oferta acestuia de cumpărare va fi acceptată. Fanii au afişat chiar pancarte cu fotografia italianului şi cu anunţul: "Căutat pentru crime împotriva fotbalului scoţian. Nu-l lăsaţi pe acest om lângă clubul vostru!"

Rămâne de văzut dacă Massone va ajunge până la urmă în Giuleşti, dar e clar că feroviarii trebuie să fie foarte atenţi la ce fac şi ce semnează pentru ca venirea acestui Massone să nu devină dintr-o tentativă de salvare, un ultim cui în sicriul Rapidului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net