Rapid a fost amendată cu 60.000 de lei de Jandarmerie. Vezi celelalte sancţiuni !

Ultima actualizare:

Conform comunicatului, clubul a fost sancţionat pentru că nu a interzis amplasarea bannerelor publicitare pe gardul care delimitează terenul de tribună şi pentru că a permis accesul în arena sportivă a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau care aveau asupra lor materiale pirotehnice.

De asemenea, firma de pază a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite de jandarmi privind prevenirea şi combaterea violenţei pe stadion.

Jandarmeria anunţă că a identificat două persoane cărora le-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încercare de a introduce, deţinere şi folosire de articole pirotehnice în incinta arenei sportive, faptă pentru care aceştia riscă închisoare de la 2 la 5 ani şi interzicerea accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la 1 la 3 ani. Cele două persoane au fost conduse le sediul secţiei de poliţie competentă teritorial, unde pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, emisă de procurorul prezent la desfăşurarea meciului, ele au fost reţinute pentru continuarea cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net