Rapid respiră până pe 20 mai

Ultima actualizare:

    Valerii Moraru
Valerii Moraru

Rapidiştii pot răsufla uşuraţi. Clubul a primit un nou termen în dosarul insolvenţei şi are timp până pe 20 mai 2016 să dovedească plata datoriilor şi să evite astfel intrarea în faliment.

Clubul, patronat de omul de afaceri Valerii Moraru, are datorii totale de peste 12 milioane de euro, dintre care 9 către ANAF.

„S-a dat un nou termen în dosarul de insolvenţă, pentru 20 mai. Noi până la acest termen facem Adunarea Creditorilor şi aprobăm noul plan. Din punctul meu de vedere, eu zic că nu există nici un fel de problemă şi Rapidul va merge mai departe. În sensul că se aprobă acest nou plan şi cu promovarea şi cu ce se va întâmpla în urma promovării să scăpăm chiar de insolvenţă. În mod normal, Rapid îşi va achita toate datoriile conform noului plan, eu sunt foarte optimist mai ales după ceea ce s-a întâmplat astăzi. Din punctul meu de vedere este o veste excelentă”, a declarat administratorul special al societăţii, Radu Birlică, pentru News.ro.

Dacă noul plan de reorganizare al clubului va fi respins, va fi declarat falimentul societăţii, care a intrat în insolvenţă în decembrie 2012, iar echipa de fotbal va ajunge în Liga a 4-a.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net