Feroviarii au muncit un an în condiţii grele pentru a reveni în Liga I, dar tot efortul a fost la un pas să se năruiască din cauza unei datorii uitate. FIFA a somat FRF să depuncteze Rapidul dacă nu se achită faţă de fostul său jucător în maximum 48 de ore şi acest lucru a fost evitat la limită.


Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat ieri că patronul Valerii Moraru a făcut rost de bani şi că această plată s-a realizat. Nu se ştie încă dacă şi Obed a primit banii, în ceea ce-i priveşte pe feroviari totul fiind cu risc, dar se pare că dezastrul a fost pe moment evitat. Băieţii lui Dan Alexa pot fi acum siguri că nici o altă cauză decât cea sportivă nu-i mai poate împiedica să promoveze, cu excepţia falimentului. Din păcate, acest scenariu nu este tocmai imposibil, Rapid având două înfăţişări la Tribunalul Bucureşti în aceste zile, una pe speţa insolvenţei şi alta cu privire la proprietarul clubului.

„Domnul Moraru a făcut şi el cât a putut, că n-a făcut o echipă ca Real Madrid. Dacă nu lua el Rapidul de la domnul Zamfir, Rapidul nu mai exista. Vom vedea ce decizie dă instanţa, dacă va mai fi Moraru patron sau ia Massone echipa. Pentru mine era foarte important să se facă această plată. Sper să ne trezim, pentru a fi promovaţi din punct de vedere sportiv. Cred că echipele de ligă secundă nu au şanse la baraj, în primul rând şi din punctul de vedere al programului. La echipă predomină dorinţa jucătorilor de a evolua în Liga 1, în sezonul viitor”, a declarat preşedintele Dinu Gheorghe.

Altfel, Valerii Moraru rămâne deocamdată singurul şef la Rapid. Zilele trecute, la licitaţia în cadrul căreia au fost scoase spre vânzare cu scop de executare silită 27% din acţunile clubului nu a existat nici măcar o persoană interesată. Va mai exista încă una, în maximum două săptămâni, unde se va scoate la mezat un pachet mai mare, la un preţ mai mic.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: