Rapid a scăpat de «teroarea greacă»

Ultima actualizare:

    Pantelis Kapetanos  este golgheterul  campioanei de la Cluj
Pantelis Kapetanos este golgheterul campioanei de la Cluj

Rapid - CFR Cluj a picat într-o conjunctură foarte favorabilă pentru giuleşteni. Ardelenii sunt cu un pas în grupele Ligii Campionilor şi vor să sacrifice meciul derby-ul din Liga I pentru milioanele din Europa.

În acest caz, mai mulţi jucători titulari ai CFR-ului vor lipsi la meciul de diseară, transmis în direct de Digi Sport 1, de la 21:45. Iar cea mai importantă este absenţa golgheterului Pantelis Kapetanos.

Grecul în vârstă de 29 de ani a fost lăsat la Cluj de antrenorul Ioan Andone pentru a se odihni în vederea returului cu Basel, de miercuri. Acest lucru îi încântă pe giuleşteni, care au scăpat astfel de cel mai periculos şi mai eficient atacant al clujenilor. De acelaşi noroc chior vor beneficia rapidiştii şi în ceea ce priveşte compartimentul defensiv al adeversarilor, unde va fi cel mai probabil menajat căpitanul Ricardo Cadu, locul acestuia urmând să fie luat de Piccolo.

Pentru CFR, acest lucru n-ar trebui să fie însă o problemă, mai ales dacă ne luăm după declaraţia antrenorului Ioan Andone, care a spus că poate câştiga în Giuleşti şi cu 11 jucători noi.

Din păcate însă pentru apărarea lui Ioan Ovidiu Sabău, Moudou Sougou, omul momentului şi eroul de la Basel, a fost menţinut în lotul de 18 jucători şi a făcut deplasarea la Bucureşti.

Este posibil însă ca senegalezul să fie doar rezervă. La giuleşteni, vestea bună vinde din partea veteranului Daniel Pancu, care este refăcut 100% şi care va intra probabil titular, în locul pedepsitului Baze Ilijoski.

CFR Cluj, salvată de secundul lui Andone

Oficialii lui CFR Cluj au fost pe cale să facă o gafă imensă la turul cu Basel, când l-au trecut pe foaia de joc pe Felice Piccolo, jucător care era suspendat.

Acest lucru putea duce la pierderea meciului la masa verde, dar clujenii au fost atenţionaţi la timp de observatorul de joc. Omul n-a făcut asta din obligaţie, ci din prietenie cu Ion Manu, secundul lui Ioan Andone, cu care se ştia de pe vremea când era şi el secund în ţările arabe.

Fără această conexiune întâmplătoare, CFR putea să asiste la un dezastru provocat de o prostie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net