Cei doi granzi care au luat-o din ligile inferioare, una pentru că a dat faliment, iar cealaltă pentru că nu se identifică cu FCSB-ul lui Gigi Becali, se vor bate în sfârşit în meci direct. Şi se anunţă haos pe Giuleşti, ca în vremurile bune!


Sâmbătă, de la 19:15, vor arde din nou torţe sub Podul Grant! 9000 de rapidişti sunt gata să primească vizita celor 1000 de stelişti şi a trupei lui Marius Lăcătuş în etapa a opta a Ligii a IV-a. Meciul se anunţă pe viaţă şi pe moarte mai ales că are o miză uriaşă! Doar una promovează şi cum Rapid şi Steaua merg cap la cap, aproape fără greşeală, e clar că meciul direct va tranşa dilema promovatei în Liga a III-a. Pentru giuleşteni e un prilej să demonstreze că proiectul lor e superior celui al Armatei şi nu e loc de pas greşit. PReşedintele Ovidiu Burcă a sunat adunarea pentru a pune la punct toate detaliile şi i-a scos la masă pe rapidiştii vechi, pe care i-a dus şi în vestiar, că să-i impulsioneze pe tineri.

22494533_1645167692181693_1821106977_o.jpg

Figuri emblematice ale Giuleştiului s-au întâlni la masă pentru a pregăti meciul cu Steaua
Foto: Facebook

Sică Damaschin, Mugur Bolohan, antrenorul Constantin Schumacher, Vasile Maftei, fostul ofiţer de presă, Lucian Ionescu, antrenorul cu portarii, Marian Ioniţă, şi nu în ultimul rând, Daniel Pancu, au stat la aceeaşi masă şi au arătat că rapidiştii mai pot face încă front comun când scopul e nobil şi comun.

Asta după ce, în urmă cu doar o zi, "Pancone" s-a fotografiat cu o secure în mână şi a intitulat imaginea: "Gata pentru derby", semn că va ieşi scântei.  Tot atacantul în vârstă de 40 de ani a făcut un anunţ bombă, care ar trebui să-i măgulească pe feroviari. "Mă bucur enorm că nea Mircea îşi face timp să ajungă la meci, deşi este selecţionerul Turciei. Este o mare onoare pentru toţi rapidiştii să-l avem alături pe acest antrenor imens. O dovadă în plus unde este adevăratul spirit al Giuleştiului", a declarat Daniel Pancu.

 
 
Loading...