Rapidul a rămas fără antrenor. Nicolae Grigore a demisionat după eșecul cu Slobozia

Ultima actualizare:

    Nicolae Grigore fusese instalat în iarnă la RapidFOTO: Sportpictures.eu
Nicolae Grigore fusese instalat în iarnă la RapidFOTO: Sportpictures.eu

Înfrângerea cu scorul de 2-1 suferită la Slobozia, cu Unirea, în etapa a XIX-a a Ligii 2, a fost decisivă pentru antrenorul Rapidului, Nicolae Grigore. El a demisionat după meci.

Antrenorul Nicolae Grigore a demisionat, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Rapid, după înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia, a anunţat clubul giuleştean. ”Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulţumim, Grig, şi mult succes în continuare!”, a precizat FC Rapid, pe reţelele de socializare.

Nicolae Grigore a devenit antrenor principal al Rapidului, la 1 decembrie 2020, când a revenit la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni. Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Braşov. În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, tot la formaţia din Giuleşti.

Unirea Slobozia a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Rapid, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Toma '19 (p), Diarra '73 / Hlistei '54. În minutul 85, căpitanul echipei, Ionuț Voicu, a fost eliminat pentru proteste.

După acest rezultat, Rapid rămâne pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni de pe locul 10.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net