Campionatul European din Franţa se apropie cu repeziciune şi federalii speră să poată deplasa la Paris cel mai bun lot posibil. Probabil că din cauza formei sau a accidentărilor, câteva nume dintre cele mai mari vor lipsi totuşi.


Răzvan Raţ este una dintre probleme, căpitanul care a condus naţionala noastră în calificări fiind cu umărul în ghips după căzătura din noiembrie. De ieri s-a întors însă la antrenamentele lui Rayo Vallecano, dar până să joace un meci oficial mai e cale lungă. Fundaşul stânga spune însă că nu concepe să rateze turneul final din Hexagon, probabil ultimul al carierei sale, şi va face tot posibilul să aibă meciuri în picioare până în luna iunie.

„E important pentru mine să fiu gata pentru Euro. Ăsta e obiectivul meu, vreau să mă recuperez bine pentru Euro. Sper să prind şi în Primera Division 5 sau 6 meciuri. Am intrat deja la antrenamente cu echipa, dar nu la intensitate maximă. Mai am nevoie de o săptămână, două. Fac tot ce face echipa, dar mai uşor. Există concurenţă la naţională. Fiecare dintre noi a avut concurenţă şi ştiu că şi postul meu e vizat. Am avut şansa să joc de fiecare dată când am venit la lot, dar asta a fost doar din «vina» mea”, a spus Răzvan Raţ.

Loading...