Atacantul Raul Rusescu pleacă de la formația bucureșteană fără a câștiga titlul de campion


Cu toate că avea contract până în 2020, Raul Rusescu (30 de ani) s-a despărțit de FCSB. În ultimul an competițional, el a disputat doar nouă meciuri, marcând un singur gol.
Director sportiv la FCSB, Mihai Stoica făcut anunțul, ieri, la emisiunea "Fotbal Club" de la Digi Sport: "Pleacă numele vehiculate: Stoian, Matei, Rusescu, Teixeira. Rusescu chiar a semnat rezilierea. El a fost ideea mea şi cred că dacă noi am fi jucat cu el al doilea atacant ar fi fost altceva. Nu înţelegeţi că îi critic pe Dică şi Teja. Nici vorbă! Dar realitatea e că Rusescu nu a jucat. El e marcator, dar nu a avut când să joace. Nu putem spune că a fost o repatriere nereuşită".
Pentru Raul Rusescu a treia perioadă în care a evoluat la FCSB (Steaua) este și cea mai săracă în rezultate. Între 2011 și 2013, el a înscris 41 de goluri în 91 de partide disputate, iar în ediția 2014/2015 a marcat de 13 ori în 33 de dispute. Și în 2013, și în 2015 atacantul originar din Rm. Vâlcea a părăsit echipa din postura de campion al României. Mai mult decât atât, acum patru ani el a contribuit la realizarea unei triple istorice, Steaua cucerind titlul național, Cupa României și Cupa Ligii. 

Loading...
Citeste tot despre: