Război între Dumitru Dragomir şi cei de la FC Botoşani: «Au promovat cărând băuturi la Federaţie!»

Ultima actualizare:

"La Botoşani sunt oameni care nu au fost chiar aşa corecţi, faţă de fotbal. În ceea ce mă priveşte pe mine, într-o bună zi o să scriu cam cu ce ajutor din partea Federaţiei au promovat ei, ce băuturi au cărat. Acolo e unul care crede că le ştie pe toate, preşedintele, care de fapt nu ştie nimic, iar celalălalt este un profund conducător incorect", a atacat Dragomir, conform citynews.

"Dacă ştie că s-a întâmplat ceva înseamnă că a tăinuit. Trebuia să spună atunci, dacă noi am promovat și am făcut prostii. Eu habar n-am ce spune omul ăsta! Eu i-am spus tot timpul, fără să-l jignesc ca persoană că trebuie schimbat la Ligă, la fel cum trebuia schimbat și Mircea Sandu. Am spus-o timp de 3 ani de zile, pentru imaginea și credibilitatea fotbalului românesc", a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, pentru LOOK TV.

"E nervos pentru că, vă spun eu, a bătut palma, bănuiesc, cu Cornel să-l voteze la Ligă și a pierdut... Cornel fiind președinte, care avea drept de vot, domnul Șfaițer. Bănuiesc că de aici i se trage, pentru că acum nu mai este Mitică pe toată sticla, Mitică peste tot. Chiar îl rog să dea publicității tot ce știe. Dacă s-au făcut nereguli, el a fost șeful Ligii și trebuia să spună", a mai afirmat Iftimie.

"Dar asta cu țuica...de ce spune, de fapt? Cornel e producător de alcool, firma domnului Șfaițer, știți? Și Cornel produce vodcă. Da, eu vă spun, cred că a avut și el niște cumătrii cu vodcă bună", a mai aduăgat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net