Războinicii din Torino, însetaţi de răzbunare! Vezi cum promovează meciul cu Barcelona!

Ultima actualizare:

    Croatul Mandzukic e gata de duelul cu Messi şi companiaJuventus.com
Croatul Mandzukic e gata de duelul cu Messi şi companiaJuventus.com

Juventus n-a mai câştigat Liga Campionilor din 1996, când "Bătrâna Doamnă" învingea la penalty-uri Ajaxul lui Louis van Gaal, dar a mai fost de patru ori aproape.

În 1997 a pierdut în faţa Borussiei dortmund, în 1998 în faţa Realului din Madrid, în 2003 a pierdut tot la penalty-uri finala cu AC Milan, dar cel mai dureros a fost eşecul din 2015, suferit în faţa Barcelonei. Messi şi compania nu le-au oferit nicio şansă italienilor, care au pierdut cu 3-1 pe Olympiastadion, din Berlin. Sferturile din acest an oferă însă posibilitatea revanşei mult dorite! E poate ultima şansă pentru o legendă ca Gianluigi Buffon să pună mâna pe Liga Campionilor, singurul trofeu pe care nu l-a câştigat niciodată în carieră. Iar dacă piemontezii vor să facă asta, atunci trebuie să treacă de coşmarul Barcelona. Catalanii nu traversează cea mai bună formă posibilă, iar italienii simt sângele răniţilor lui Luis Enrique. În Spania, Barca are şanse mici la titlu în faţa Realului şi vine după o înfrângere uluitoare cu Malaga, scor 0-2, iar în Ligă s-a calificat miraculos după dezastrul de la Paris, scor 0-4.


    Italienii promovează turul cu Barcelona de parcă ar fi ultimul meci din istoria clubuluiFoto: Facebook
Italienii promovează turul cu Barcelona de parcă ar fi ultimul meci din istoria clubuluiFoto: Facebook

Italienii pregătesc astfel toate tunurile pentru meciul de azi şi au făcut un clip de promovare a meciului care ar trebui să mobilizeze toate forţele alb-negre din lume. Astfel, Mandzukic, Dybala, Bonucci şi restul jucătorilor torinezi s-au pictat pe faţă în culorile lui Juve şi au un singur mesaj: #ItsTime! Rămâne de văzut dacă Messi şi compania se vor speria de acest ritual sau el va genera energiile aducătoare de victorie!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net