Răzvan Burleanu și Mirel Rădoi s-au autoizolat la domiciliu

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu, președintele FRFFOTO: Sportpictures.eu
Răzvan Burleanu, președintele FRFFOTO: Sportpictures.eu

O parte din oficialii Federației Române de Fotbal, inclusiv președintele Răzvan Burleanu, au intrat în autoizolare la domiciliu după ce mai mulți participanți la Congresul UEFA au fost depistați pozitiv la coronavirus.

"Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi ulterior la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (preşedinte), Radu Vişan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecţioner), Mihai Stoichiţă (director tehnic) şi Gabriel Berceanu (ofiţer de presă al echipei naţionale).

Reprezentanţii FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariţia simptomelor, conform autorităţilor sanitare. Cei şase reprezentanţi ai FRF la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veştilor despre participanţii depistaţi cu coronavirus.

Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajaţii începând cu data de 11 martie.  Urmând recomandările autorităţilor române, de la acea dată angajaţii FRF îşi derulează activitatea profesională de acasă, online, şi nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.

Cei care au compus delegaţia FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.

Preşedintele Răzvan Burleanu va intra marţi, de la domiciliu, în teleconferinţă cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental", se arată într-un comunicat al FRF.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net