În prima semifinală la Mondialul Cluburilor, saudiţii de la Al-Hilal se întâlnesc cu Flamengo, campioana Americii de Sud.


Răzvan Lucescu e în faţa unei performanţe uriaşe, calificarea în finala Campionatului Mondial al Cluburilor (fosta Cupă Intercontinentală), însă misiunea echipei sale e una extrem de complicată.

După victoria din ,,sfertul” cu Esperance Tunis (1-0), Al-Hilal va juca marţi seară, ora 19.30 (TVR 1) cu una dintre cele două mari favorite ale competiţiei din Qatar. Mai precis, Lucescu Jr. îşi va măsura forţele cu cea mai bună grupare din America de Sud, Flamengo, câştigătoarea ultimei ediţii a Copei Libertadores.

De asemenea, gruparea din Rio de Janeiro e proaspăt aureolată cu titlul de campioană a Braziliei, o motivaţie în plus pentru ca Răzvan Lucescu şi jucătorii săi să producă surpriza.

Învingătoarea partidei Flamengo – Al-Hilal va juca sâmbătă în marea finală cu câştigătoarea duelului dintre campioana Europei, Liverpool ,şi Monterrey (Mexic), meci programat mâine, tot la Doha.

 
 
Loading...