Răzvan Lucescu, părăsit de noroc în derby-ul Greciei

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic a suferit o înfrângere nemeritată (0-1) pe terenul campioanei Olympiacos.

După şapte meciuri la rând fără eşec (patru victorii şi trei egaluri), echipa antrenată de Răzvan Lucescu a dat duminică seară cel mai important test al toamnei, în deplasare cu echipa-fanion a Greciei, Olympiacos.

"Va fi un meci cu totul diferit", spunea Lucescu junior înainte de confruntarea de la Atena, un derby aşteptat cu înfrigurare de fanaticii suporteri ai lui PAOK. De altfel, pentru a le da un impuls favoriţilor, aproape 20.000 de fani ai grupării din Salonic au participat joia trecută la un banal antrenament al trupei conduse de Răzvan Lucescu.

Revenind la partida de duminică seară, PAOK n-a dezamăgit deloc, însă victoria a fost obţinută de Olympiacos (1-0). Tactic, jucătorii lui Lucescu au dominat ostilităţile, într-un meci lipsit de ocazii mari de gol. Singura reuşită a venit dintr-o fază fixă, în minutul 50, atunci când Engels a profitat de o neatenţie a fundaşilor lui PAOK.

"Fotbalul e uneori nedrept, a câştigat echipa mai norocoasă. Ceea ce rămâne e rezultatul, dar noi nu meritam să pierdem. Am fost echipa care a încercat ai mult să atace, însă Olympiacos e o formaţie experimentată, cu mult sânge rece. Pur şi simplu, norocul n-a fost de partea noastră", s-a plâns la final Răzvan Lucescu.

După prima înfrângere a sezonului în campionat, PAOK se menţine pe primul loc al clasamentului, cel puţin până la meciul din această seară al celor de la AEK Atena, ocupanta locului doi.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net