Răzvan Lucescu, umilit în Qatar

Ultima actualizare:

    De când a ajuns în Qatar, Răzvan Lucescu  este răsfăţat de şeicii arabi din  conducerea clubului El Jaish
De când a ajuns în Qatar, Răzvan Lucescu este răsfăţat de şeicii arabi din conducerea clubului El Jaish

Răzvan Lucescu a început cu stângul aventura sa în fotbalul din lumea arabă. Echipa fostului selecţioner al României, El-Jaish, a fost umilită pe teren propriu, 2-0, de mult mai modesta Umm Salal, o formaţie care s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare sezonul trecut.

Răzvan Lucescu a fost chemat la El-Jaish, vicecampioana sezonului trecut, cu două obiective: să câştige titlul şi, ulterior, să repete succesul celor de la Al-Sadd în Liga Campionilor Asiei. Rezultatul din prima etapă arată că echipa lui Lucescu jr. e departe de atingerea celor două ţinte. El-Jaish, vicecampioana sezonului trecut şi echipa lui Răzvan Lucescu a început noul campionat cu o partidă în care singura opţiune era victoria.

Trupa pregătită de Lucescu jr a pierdut cu 2-0 un meci pe care fotbaliştii de la Umm Salal l-au controlat în totalitate. Răzvan Lucescu a încercat să explice rezultatul dezastruos de pe teren propriu.„Fotbalul ne-a pedepsit. Trebuie să acceptăm această înfrângere şi să analizăm greşelile pe care le-am comis. Echipa mea nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, mai ales în prima jumătate de oră. În plus, am ratat foarte multe ocazii, iar fotbalul pedepseşte echipa care îşi iroseşte ocaziile de gol", a comentat Lucescu jr.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net