Răzvan Marin a semnat cu Ajax, iar tatăl lui, Petre, a ieșit campion

Ultima actualizare:

    Petre Marin, Mirel Rădoi și ceilalți UEFAntastici, sunt campioni la minifotbal
Petre Marin, Mirel Rădoi și ceilalți UEFAntastici, sunt campioni la minifotbal

Foștii UEFAntastici Petre Marin, Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, Paraschiv sau Gigel Coman continuă să evolueze și la peste 40 de ani cu aceeași pasiune și talent ca în tinerețe. Ei tocmai au devenit campioni la minifotbal.

Echipa lui Petre Marin, New Old Stars, este aproape campioană, cu două etape înainte de finalul Ligii I la campionatul de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor. În aceeaşi echipă cu Petre, evoluează şi Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, Paraschiv sau Gigel Coman. Atunci când se află în vacanţă, în tribune vine să-i susţină şi Răzvan Marin, fotbalistul transferat în aceste zile pentru 12 milioane de euro, de la Standard Liege la Ajax Amsterdam. Old New Stars este aproape de a cuceri ediţia cu numărul 9 a campionatului de minifotbal Victory Cup.

Petre Marin, Ghionea şi compania a câştigat, scor 4-3, în etapa trecută, derby-ul cu Electritelecom și are prima șansă la titlu după trei ediții în care a pierdut campionatul și s-a mulțumit cu poziția secundă.

În acest sezon pentru echipa care cu două etape înainte de finalul sezonului este lider în Liga I la minifotbal, a evoluat în multe meciuri şi Mirel Rădoi, selecţionerul U21 a României, echipă calificată la CE din Italia. În trecut, pentru echipa UEFAntasticilor pe teren redus au evoluat şi Bănel Nicoliţă, Stelian Stancu sau Rică Neaga. Petre Marin,Ghionea, care deţin împreună o şcoală de fotbal în cartierul Militari, s-au regăsit întotdeauna și în lotul echipei de minifotbal, unde repetă și la acest nivel performanțele pe care le-au avut în fotbalul profesionist cu Steaua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net