Răzvan, pus să achite «nota de plată»

Ultima actualizare:

    De când a ajuns în Qatar, Răzvan Lucescu  este răsfăţat de şeicii arabi din  conducerea clubului El Jaish
De când a ajuns în Qatar, Răzvan Lucescu este răsfăţat de şeicii arabi din conducerea clubului El Jaish

Echipa lui Răzvan Lucescu, vicecampioana sezonului trecut, are ca obiectiv câştigarea titlului în Qatar şi o prestaţie onorabilă în Liga Campionilor Asiei.

Fostul selecţioner al României duce astăzi prima bătălie pe frontul arab, în ţara care va găzdui peste 10 ani Campionatul Mondial. În Qatar, sportul-rege e în plină dezvoltare, jucători şi antrenori din întreaga lume fiind chemaţi, pe bani mulţi, să-i acomodeze pe localnici cu tainele fotbalului. Printre străinii care au invadat Qatarul se numără şi doi români, tehnicienii Ladislau Bölöni (Al-Khor) şi Răzvan Lucescu (El Jaish).

Primul are pe mână o echipă mică, cu slabe speranţe de a se bate la primele poziţii. Aşteptările sunt însă mult mai mari de la Lucescu junior, plătit cu 1,2 milioane de euro pe an pentru a face din El Jaish o forţă a fotbalului asiatic.

Cum „vişiniii" din Qatar au ieşit anul trecut pe locul doi, Răzvan este somat practic să devină campion la capătul actualei stagiuni. Pe lângă salariul extrem de motivant, lui Lucescu i s-au creat în această vară toate condiţiile pentru performanţă, astfel că orice eşec poate fi plătit scump de antrenorul român.

Astăzi, în etapa inaugurală, atât echipa lui Răzvan Lucescu cât şi cea a lui Bölöni vor evolua pe teren propriu, contra unor adversari abordabili, Umm Salal, respectiv Al-Kharitiyath. Pe lângă competiţia internă, El Jaish e calificată pentru ediţia 2013 a Ligii Campionilor Asiei, ocazie pentru gruparea lui Lucescu de a-şi măsura forţele cu granzii de pe Continentul Galben.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net