Răzvan Raț face apel la suporteri:” Ajutați-ne!”

Ultima actualizare:

    Fostul internaţional s-a retras din activitate la vârsta de 37 de ani după o dezamăgire cruntă cu ACS Poli Timişoarafoto: Click
Fostul internaţional s-a retras din activitate la vârsta de 37 de ani după o dezamăgire cruntă cu ACS Poli Timişoarafoto: Click

Fotbaliștii echipei naționale au primit cu mare bucurie vestea că meciul cu Finlanda, de mâine, se va disputa cu spectatori în tribunele Arenei Naționale.

România-Finlanda este ultimul meci pe teren propriu pentru ”tricolori” în campania de calificare la europeanul din Franța, din 2016.

Inițial, partida trebuia să se joace fără spectatori, însă Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF.

Fundaşul Răzvan Raţ speră ca la ora meciului Arena naţională să fie plină: "Ne bucurăm că decizia UEFA a fost suspendată şi că vom avea fanii în tribune. Sper ca la ora meciului să avem un stadion plin care să ne ajute să câştigăm şi să facem încă un pas spre ceea ce ne dorim cu toţii: calificarea la Euro-2016".

Mijlocaşul Gabriel Torje a afirmat că o victorie în faţa Finlandei va fi dedicată tuturor românilor.

Torje
Torje

"Mă bucur enorm pentru toţi fanii noştri care ne-au încurajat atunci când ştiam că vom disputa meciul cu Finlanda cu porţile închise şi care, acum, vor putea fi aproape de noi! Joi, ne dorim un succes pe care să îl dedicăm tuturor românilor care ne-au susţinut în această campanie de calificare la Euro-2016", a precizat Torje.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net