Răzvan Raţ şi-a revenit după accidentare şi va fi titular mâine contra Irlandei de Nord

Ultima actualizare:

    Răzvan RaţFoto: Mediafax
Răzvan RaţFoto: Mediafax

Fundaşul Răzvan Raţ, care era incert pentru meciul cu irlandezi din cauza unor probleme la muşchii aductori, a anunţat că este refăcut şi va putea intra pe teren din primul minut.

"Nu pot să ştiu acum dacă o să joc 90 de minute, cred că niciunul dintre jucători când intră nu ştie asta, însă la momentul acesta sunt bine. Nu mai simt nicio durere la locul accidentat. Totul merge conform planului. Sunt pe drumul cel bun. La momentul ăsta sunt refăcut", a spus Raţ.

"O să încercăm să nu repetăm greșelile. Jucătorii irlandezi sunt puternici, se bazează pe faze fixe, dar au primit gol cu Ungaria dintr-o fază fixă, deci şi ei au probleme", a mai spus el.

"Mircea Lucescu a încercat să ne transmită că naționala României are o abilitate tehnică deosebită, că putem prin inteligență să învingem Irlanda de Nord. N-a încercat decât să ne insufle puțin din vasta sa experiență și să avem încredere în noi", a explicat Raţ vizita tehnicianului în cantonamentul "tricolorilor".

Apărătorul lui PAOK a debutat la echipa naţională acum 13 ani, chiar sub comanda lui Anghel Iordănescu, şi la meciul cu irlandezii va bifa al 101-lea său meci pentru România.

"Am fost preocupat de starea lui Răzvan, de accidentarea lui, pentru că până acum a avut un program special de antrenament. Mă bucur că este bine. Era prea mult să îl pierdem şi pe căpitanul echipei naţionale.

"L-am debutat pe Raţ acum 13 ani la echipa națională, la Paris. A intrat în topul jucătorilor cu peste 100 de meciuri la națională, iar asta se datorează faptului că este profesionist, că-și respectă meseria și că are şi calitățile necesare", a comentat şi selecţionerul Anghel Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net