Clubul Real Madrid a făcut, marţi seară, o ofertă de 160 de milioane de euro grupării Paris Saint-Germain pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe. Potrivit cotidianului francez „l'Equipe”, gruparea iberică a pus la punct o strategie de aducere a atacantului din Hexagon încă de acum patru ani. Mbappe are contract cu PSG până în iunie 2022.


În ultimul timp, s-a vorbit foarte mult despre plecarea internaționalului francez la Real Madrid. Iar zvonul a fost alimentat și de faptul că acesta a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain. Ceea ce a făcut ca fanii grupării să-l fluiere la meciul de campionat de pe „Parc des Princes”. 
Deocamdată, clubul PSG rămâne inflexibil, informează TalkSport şi El Chiringuito. În schimb, Real Madrid a solicitat să poată discuta cu jucătorul sau cu reprezentanţii acestuia.
Potrivit cotidianului francez „l'Equipe”, Real Madrid plănuiește de circa patru ani să-l transfere pe Mbappe. Mai cu seamă că în această perioadă antrenor al formației din capitala Spaniei a fost Zidane. 
În acest moment, Real Madrid și-ar permite să-l transfere pe Mbappe. Gruparea i-a vândut în această vară pe Raphaël Varane (50 de milioane de euro la Manchester United) și Martin Odegaard (40 de milioane de euro la Arsenal), iar pe Brahim Diaz l-a împrumutat la AC Milan pentru 3 milioane de euro. Formația iberică nu l-a adus decât pe David Alaba, dar acesta a venit liber de contract de la Bayern Munchen.

 
 
Loading...