Fostă campioană a Europei la fotbal, Real Madrid a oferit 100 de milioane de euro și trei jucători în schimbul brazilianului Neymar. Potrivit cotidianului francez ”l’Equipe”, Paris Saint Germain ar fi respins oferta spaniolilor.


Disputa marilor cluburi din Europa continentală pentru Neymar Jr. continuă. Iar presa din Haxagon a relatat ieri că Real Madrid a plusat pentru a ieși triumfător din disputa cu Barcelona și Juventus Torino. Potrivit ”l’Equipe”,  ibericii au oferit 100 de milioane de euro cash și trei jucători: atacantul galez  Gareth Bale (30 ani / sub contract până în 2022 / valorând 60 milioane de euro potrivit Transfermarkt), mijlocașul columbian James Rodriguez (28 ani / 2021 / 50 milioane euro) și portarul costarican Keylor Navas (32 ani / 2020 / 10 milioane euro). O ofertă consistentă, însă care a fost respinsă de gruparea franceză. 
Pe de altă parte, și Juventus s-a arătat interesată de Neymar. Și ar fi dispusă să-l dea la schimb pe Paulo Dybala (25 ani / sub contract până în 2022). Plus o sumă încă nespecificată. În acest timp, Barcelona e în expectativă. Dacă ar fi după Messi l-ar readuce pe brazilian în echipă, însă nu definitiv, ci sub formă de împrumut pentru un an. Variantă care nu le convine celor de la PSG. Mai cu seamă că au plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar, Barcelonei, în 2017. 

Loading...