Rednic, aproape să continue la Dinamo. "Am primit o ofertă bună!"

Ultima actualizare:

    "Puriul" a calificat-o pe Dinamo în play-off şi în semifinalele Cupei Ligii şi Cupei RomânieiFoto Click!
"Puriul" a calificat-o pe Dinamo în play-off şi în semifinalele Cupei Ligii şi Cupei RomânieiFoto Click!

Mircea Rednic a reuşit în acest an s-o readucă pe Dinamo în prim-planul fotbalului românesc, doar problemele cu insolvenţa împiedicând echipa să joace în Europa sezonul viitor. Ionuţ Negoiţă speră să atingă acest nivel şi în stagiunea următoare, iar pentru asta crede că are nevoie tot de "Puriu".

În aceste condiţii, acţionarul principal al "câinilor" i-a pus lui Rednic pe masă o propunere concretă, iar antrenorul o analizează în acest moment cu mare atenţie. "Încă nu am semnat prelungirea contractului. Astăzi mi s-a făcut o ofertă oficială și vom vedea. Este o ofertă foarte bună. Vom vedea și vom discuta. Este un proiect foarte serios și foarte îndrăzneț. Aș vrea să continuu, dar e nevoie de îndeplinirea unor condiții. Și nu mă refer la bani, la situația mea financiară. Dacă mai rămân trebuie aduși jucători. Dar fotbaliști scumpi! Eu nu rămân sau plec din cauza banilor. Nici nu mă interesează acest aspect. N-am zis că nu vreau să continuu, dar trebuie îndeplinite anumite condiții, să vedem ce să facem pentru viitor", a spus Rednic.

Acesta a prefaţat în cadrul unei conferinţe de presă şi meciul cu Concordia Chiajna, de mâine seară, în urma căruia speră să ajungă în finala Cupei Ligii. Dinamo trebuie să revină însă de la 0-3, cât a fost în tur. "Eu nu am jucătorii pe care îi are Real Madrid. Nu am un Ronaldo și nu e 0-2, ci 0-3. Totuși, cu încredere și inteligență se poate să ne calificăm. Avem un Romario în lot, dar Ronaldo nu știu dacă avem. «Bizonul», Essombe sau Batin trebuie să fie Ronaldo. După meciul cu Steaua avem ceva probleme de lot. Filip, Anton, Hanca și Bicfalvi s-au antrenat separat și vom decide azi dacă vor rămâne sau nu în lotul pentru meciul de mâine", a afirmat tehnicianul lui Dinamo

Dinamo - Chiajna se va juca mâine, de la ora 18:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net