Rednic, despre Ekeng: “Cu Viitorul, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu”

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!
Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!

Mircea Rednic a fost audiat, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Patrick Ekeng. Antrenorul nu a dat detalii, dar a povestit cum a ajuns să joace mijlocaşul în meciul cu Viitorul, când s-a întâmplat tragedia.

"E o anchetă, acum nu o să vă spun ce m-a întrebat şi ce am declarat. E o anchetă în desfăşurare, o anchetă normală, a murit un jucător şi este normal să fie chemaţi jucătorii sau antrenorii sau oamenii care au fost în jurul lui Patrick. Este ceva normal. O anchetă trebuie să se facă în linişte şi să fie discretă. Discretă, când toată lumea ştie la ce oră şi unde? Nu-i lipsă de respect faţă de presă, dar... Ce, să vă spun ce s-a discutat acolo? Ce întrebări s-au pus? De genul, vă reproşaţi că l-aţi băgat în teren?", a spus Rednic.

Apoi, a spus: "Acum fac o paranteză la ce a spus Eric (n.r. - Bicfalvi) legat de ce se întâmplă cu viaţa, cu noi. Toată lumea ştie că sunt un antrenor inspirat la schimbări. La meciul cu Viitorul, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu. Cum Dumnezeu, înaintea meciului cu Steaua, Patrick din rezervă a ajuns titular. Şi a făcut un meci foarte bun şi a dat şi un gol superb, aducându-şi o contribuţie foarte importantă la califcarea noastră în finală. Lucrul acesta contează şi meciul de mâine este cel mai important, mai important decât celelalte mici probleme pe care le consider eu".

Directorul sportiv al formaţiei Dinamo, Ionel Dănciulescu, tehnicianul Mircea Rednic şi jucătorii Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca au fost audiaţi azi la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul jucătorului Patrick Ekeng.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net