Rednic îl vrea pe Grozav

Ultima actualizare:

"Sincer, nu cred că mi-a plăcut vreun jucător în mod deosebit. Grozav a recunoscut că n-a făcut nimic, dar a avut o execuţie care a adus trei puncte", a spus tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra.

Totuşi, golul său a fost remarcat de Mircea Rednic, acesta anunţând că jucătorul cotat la peste două milioane de euro e pe lista sa de transferuri pentru vară.

"Am vrut să vină la noi şi în iarnă şi sper acum să-l aducem la vară. Celor de la Standard Liege le pare rău că l-au lăsat să plece atât de uşor", a spus "Puriul" în presa belgiană despre fotbalistul pe care l-a mai pregătit şi atunci când era la Petrolul. Ieri, ploieştenii au avut un antrenament de refacere după partida cu ieşenii, una în care Grozav a suferit o leziune musculară şi în care a fost monitorizat de cei din staff-ul echipei naţionale.

Grozav este în atenţia mai multor cluburi, dar "Puriul" se bazează pe relaţia de amiciţie pe care o are cu atacantul de 22 de ani. Gicu a fost prietenul mezinei familiei Rednic, Luana, relaţie ce s-a derulat în perioada pe care el a petrecut-o la Liege. În 2011, când a revenit în România, cei doi au întrerupt legătura, mai ales că Luana a rămas la Liege acolo unde predă lecţii de tenis.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net