Rednic: "Mi-am minţit jucătorii, le-am spus că sunt cei mai buni"

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a reuşit salvarea de la retrogradare cu Mouscron în urma victoriei cu 2-0 în faţa formaţiei Kortrijk, în ultima etapă a sezonului regulat din Belgia. El a povestit cum îi motiva pe jucători.

"Am spus că am venit să câştigăm, era singura soluţie. Îmi felicit jucătorii pentru munca depusă. Au crezut până la final şi nu au renunţat. Trebuie să recunosc că dacă Genk nu câştiga, noi nu ne salvam. Dar sunt echipe profesioniste. Suporterii au dat totul pentru noi, când am venit aici eram încrezător, ştiam 99 la sută că ne vom salva şi am reuşit. Au fost momente de-a lungul sezonului când moralul jucătorilor era foarte scăzut şi uneori i-am minţit şi le-am spus că trebuie să creadă că sunt cei mai buni. Dar ei au înţeles. Noi, antrenorii, am fost optimişti până la final, dar jucătorii ne-au urmat", a declarat Rednic.

Rednic a mai spus că nu ştie dacă va rămâne în continuare: "Când am ajuns, am propus un contract pe un sezon şi jumătate, dar nu au vrut, nu ştiu de ce...Sunt aici, mă simt foarte bine, locuiesc aici. Sunt apropiat de suporteri, dar vom vedea. Acum ne vom odihni, am avut mult stres şi nu este bine pentru tiroidă, plus că stresul dă insomnii, ameţeli..."

Echipa Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, s-a salvat de la retrogradarea în liga secundă din Belgia, după ce a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Kortrijk, în ultima etapă a sezonului regulat.

Fundaşul Cristian Manea a fost rezervă la Mouscron, care a încheiat sezonul pe penultimul loc, cu 24 de puncte.

Ultima poziţie, care duce în liga a doua, a fost ocupată de Westerlo, cu 23 de puncte, care a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, de RC Genk.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net