Rednic pleacă de la Dinamo: “Poate să vină şi Mourinho”

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic l-a "înţepat" pe acţionarul Negoiţă, a anunţat că nu e deranjat de numele vehiculate pentru a-i lua locul şi a precizat că are oferte din străinătate.

"Dacă suporterii mă apreciază e cel mai frumos cadou ca numele să-ţi fie scandat pe stadion. Nu contează banii, aprecierea unui conducător... Eu întodeauna am avut parte doar de conducători care şi-au făcut treaba cu mine şi după aia când au fost alte discuţiii nu au mai fost de acord. Sunt obişnuit, şi la Standard s-a întâmplat, şi în Rusia şi în Azerbaidjan. Nu cred că i-a deranjat suma (n.r. - pe cei de la Dinamo), ci clauzele din contractul meu", a spus Rednic.

"Nu sunt foarte importante aceste lucruri. Sunt sigur că şi domnul Negoiţă este afectat de această tragedie care s-a petrecut la Dinamo. L-am mai văzut doar o dată, la acţiunea de la stadion. Oricum nu contează acum situaţia mea. Eu nu am plecat deocamdată, mai am contract până pe 30.06. După Cupă vom discuta. Dinamo mi-a făcut o ofertă, eu am făcut o contraofertă. Am înţeles din declaraţia domnului Negoiţă că se va discuta după acest meci", a mai spus antrenorul.

 Rednic nu este deranjat de faptul că antrenori care îi vor postul vor fi în tribună la finala Cupei RomânieiŞ': "Mă bucur că se discută cu alţi antrenori, sunt tehnicieni buni. Îmi doresc să vină un antrenor foarte bun la Dinamo care să continue sau să facă mai mult decât am făcut eu la Dinamo. Să vină şi Mourinho la finală, nu mă deranjează. Atunci când un antrenor pleacă trebuie să vină altul, e normal. Nu mă interesează, e ultimul meci, cel mai important şi eu cred că ceea ce am realizat la Dinamo în ultima perioadă este foarte important. Sper să încheiem cu acest trofeu, pentru că este important. Cu investiţii, se poate câştiga titlul. Eu am oferte. Şi din Belgia".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net