Rednic a purtat un costum vechi de 16 ani!

Ultima actualizare:

    Rednic
Rednic

Pe lângă preţiosul succes obţinut la Genk (2-0), Mircea Rednic i-a cucerit pe fanii lui Standard Liège cu un gest sentimental, purtând nişte haine vechi de 16 ani.

"Puriul" a primit miercuri seară botezul pe banca echipei belgiene Standard Liège. A fost un debut fericit, încheiat cu o victorie în deplasare, 2-0 la Genk, contra unei formaţii neînvinse până acum.

Euforic, Rednic s-a bucurat ca un copil la golul doi marcat de elevii săi în prelungiri, sărind cu pumnii în aer şi îmbrăţişându-se cu toţi cei din jur. "Jos pălăria! Am făcut un joc excelent. Îi mulţumesc în primul rând secundului Peter Balette, care m-a ajutat mult", au fost primele cuvinte ale tehnicianului român pentru presa belgiană.

simeon stalpnicul png

Apoi, Rednic a făcut o dezvăluire şocantă, care va merge fără îndoială la sufletul fanilor grupării din Liège. "Am purtat o jachetă şi o cravată pe care le păstrez din 1996, de când am plecat de-aici. Soţia mea mi-a spus să nu renunţ la ele, că poate vreodată voi reveni ca antrenor", a declarat Rednic, fost jucător la Standard în perioada 1991-1996. După 13 etape scurse din campionatul Belgiei, noua echipă a "Puriului" e acum pe locul opt, la şapte puncte de liderul Waregem.

Dan Petrescu, din scandal în scandal

Nimeni nu poate să-l liniştească pe Dan Petrescu în Rusia. Deşi echipa sa, Dinamo Moscova, s-a calificat în sferturile Cupei (2-1 cu divizionara secundă Khimki), antrenorul român s-a luat din nou la harţă cu arbitrii.

„Deciziile nu au fost foarte clare, aşa că era normală o reacţie din partea mea. Nu înţeleg de ce cartonaşele le-am primit doar noi", a spus „Bursucul". Bineînţeles, Petrescu n-a prins finalul meciului pe bancă, fiind trimis de arbitru în tribune pentru proteste. Recidivist, românul riscă o suspendare drastică din partea federaţiei ruse.

Stoian e «noul Mutu» în Italia

Un puşti format la „Şcoala de fotbal Gică Popescu" scoate din ce în ce mai mult capul în campionatul italian. Este Adrian Stoian, atacant la Chievo Verona, locul 13 în Peninsulă.

Stoian a marcat miercuri seara primul său gol în Serie A, în partida Chievo - Pescara (2-0), şi este singurul român care a punctat în acest sezon în Italia. Fotbalistul este mult mai cunoscut în Italia decât în România, pentru că a părăsit ţara la vârsta de 17 ani, ziariştii din Peninsulă comparându-l deja cu Adrian Mutu.

„A dat viteză atacului lui Chievo. Nu e întâmplător faptul că s-a aflat la locul potrivit pentru a marca golul doi (n.r.: a înscris după ce fostul stelist Thereau a ratat singur cu portarul)", a scris agenţia Datasport despre internaţionalul român de tineret.

Stoian nu vrea însă să se oprească aici. „Înainte de a intra pe teren în repriza secundă, antrenorul mi-a zis să am încredere în mine pentru că la antrenamente mă pregătesc bine. AC Milan? Nu mai e ce-a fost, avem şanse mari", a completat Stoian despre meciul cu Pescara, dar şi despre partida de mâine, în deplasare cu „diavolii" milanezi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net