«Regele», în gardă: Astra este invincibilă acasă

Ultima actualizare:

    Gabi Iancu  şi Cristi Oros  se vor duela  din nou mâine
Gabi Iancu şi Cristi Oros se vor duela din nou mâine

Astra a fost învinsă chiar de 1 Decembrie pe teren propriu de către CFR, 1-2, dar de atunci a înregistrat un bilanţ de invidiat, având şase victorii şi două remize.

În plus, Hagi, a cărui echipă e lider în Liga I, nu l-a mai învins pe Şumudică de jumătate de an. Giurgiuvenii şi-au arătat superioritatea în faţa trupei „Regelui” şi acum trei zile. S-au duelat în Cupă şi s-au calificat în semifinale, câştigând clar pe gazonul de la Ovidiu, 3-1. „Regele” şi elevii săi au promis că se vor răzbuna diseară în campionat, dar nici măcar statistica nu-i ajută. Gazdele nu au mai fost învinse acasă de la data de 1 Decembrie, când CFR a triumfat cu 2-1, după care au urmat şase succese şi două remize, indiferent că au jucat cu FCSB în campionat sau cu AS Roma în cupele europene, pe Arena Naţională.


    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Apoi, Hagi nu s-a mai impus în faţa formaţiei conduse de Şumudică din octombrie anul trecut, adică de şase luni, ultima confruntare, cea de acum trei zile din Cupă încheindu-se cu scorul de 3-1 pentru giurgiuveni. „În campionat va fi cu totul un alt meci, dar raportând la ceea ce înseamnă duelul Astra – Viitorul, eu am cinci victorii. Acum, la Giurgiu, va fi mult mai greu, fiindcă Viitorul e o echipă care pune mari probleme”, a spus Şumudică. „Nu există nicio teamă faţă de Astra. Ne vom pregăti foarte bine. Noi suntem pe primul loc şi mergem la ei ca să câştigăm”, a spus şi unul dintre puştii lui Hagi, Benzar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net