«Regele» Hagi nu renunţă la Viitorul

Ultima actualizare:

    Gică Hagi nu găseşte remediul să scoată  echipa din pasa proastă în care a intrat
Gică Hagi nu găseşte remediul să scoată echipa din pasa proastă în care a intrat

Gică Hagi nu este tentat să renunţa la Academia pe care o are la Constanţa. Asta chiar dacă ar urma să plece în Turcia. Anunţul a fost făcut de directorul general al campioanei, Cristi Bivolaru.

” Nici vorbă să plece Hagi. El n-are nicio ofertă, a avut ceva în vară dar nu l-a tentat. Va rămâne în continuare. Sperăm să pună pe picioare o nouă echipă competitivă. Premise sunt, există material şi printre jucători din academie şi cred că mai pot fi găsiţi jucători în scurtul timp până la finalul perioadei de transferuri”, a spus acesta.

Bivolaru a făcut lumină şi în privinţa zvonurilor care anunţau falimentul echipei constănţene:” Unii şi-ar dori să ne elimine dintre posibilii contracandidaţi, sper să nu aibă satisfacţia asta. Echipa există, va exista în continuare şi va lupta pentru play-off. Probabil că n-am gestionat foarte bine momentul de după câştigarea campionatului, au fost şi cauze obiective, ne-am ocupat de procese şi lucruri de genul acesta, au plecat jucători care erau titulari, au venit jucători, dar din punct de vedere financiar totul este stabil”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net