Reghe crede că dinamoviştii au făcut blat cu Astra! Vezi reacţiile!

Ultima actualizare:

    Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu
Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat după derby-ul cu Dinamo, 1-1, că roş-albii au lăsat-o mai moale în meciul cu Astra, pierdut cu 4-1, giurgiuvenii fiind principali contracandidaţi ai celor din Ghencea în lupta pentru titlu.

"Vă rog să faceți o comparație între meciul nostru de azi cu Dinamo și cel de acasă al lui Dinamo cu Astra.

Plus că am avut penalty la Chipciu și a mai fost și acea fază când a fost oprit tot Chipciu din drumul spre gol, de fapt driblase portarul și se pregătea să o bage în poartă. Nu acuz arbitrajul, dar rugămintea mea este să se joace la fel toate meciurile din play-off. 

Am impresia că la anumite meciuri unele echipe nu-și apără corect șansele. Faceți voi analiza vă rog, noi nu putem face nimic. Aștept cu nerăbdare meciurile din săptămâna viitoare cu echipa următoare. Nu le voi mai pronunța numele celor de acolo începând de azi. La 1-0, am avut penalty clar și o fază când trebuia să marcăm golul doi sau trei”, a spus Reghecampf.

Rednic: "Urâtă declarație"

Antrenorul dinamovist a tunat la adresa rivalului stelist: "În primul rând că diferența a fost făcută de Alibec. Nu uitați că la 0-1 am avut șansa de a egala, am ratat, ei au avut două ocazii prin Boudjemaa și Alibec și au marcat. Urâtă declarație pentru că eu și echipa mea ne-am apărat corect șansele. Obiectivul nostru este acela de a ne clasa în primele trei echipe. Am avut ocazia lui Rotariu, când puteam marca și poate am fi câștigat. Asta este diferența dintre Astra și Steaua. Astra are atacant. De aceea zic că Astra e favorită la titlul, pentru că-l are pe Alibec".

Negoiţă: "Poate să ia Astra campionatul"

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă ar prefera ca Astra să câştige titlul, în dauna Stelei: "Ne doream o victorie și n-am fost departe să o obținem. Și egalul e bun, e binevenit. Steaua rămâne mai pe loc așa și poate să ia Astra campionatul. E normal la un derby să joci mult mai motivat. Și ei, de altfel, au jucat mai motivați cu noi. Nu are rost să comparăm meciurile".

Dani Coman, preşedinte Astra: "E deranjant şi suntem dezamăgiţi de ceea ce am auzit"

Conducătorul giurgiuvenilor s-a enervat când a aflat discursul steliştilor: E deranjant pentru noi şi chiar am rămas dezamăgit de ceea ce am auzit. Sincer, nu mă aşteptam. Când face astfel de declaraţii şi când li se ia din merite jucătorilor pe care îi avem mă deranjează enorm. Nu mi se pare corect. Întrebarea mea este când e mai grav, când te cerţi cu suporterii sau când faci astfel de declaraţii?".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net