Reghe e «academician»

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf a investit câteva sute de mii de dolari în academia din SUA
Laurenţiu Reghecampf a investit câteva sute de mii de dolari în academia din SUA

Reghecampf e liber de contract de cinci luni şi s-a apucat de afaceri: şi-a îndeplinit visul de a avea o academie unde cei mici pot învăţa tainele fotbalului. Luna viitoare au loc primele selecţii şi sunt aşteptaţi toţi copiii ce au împlinit deja şase ani.

Antrenorul de 39 de ani a câştigat trofee pe bandă alături de Steaua, după care în vara trecută a ales petrodolarii de la Al-Hilal. Aici nu a avut rezultatele aşteptate şi în februarie 2015 a fost demis. Până acum nu şi-a găsit alt contract, dar financiar nu a suferit: la arabii avea un salariu de două milioane de euro pe an, deci pentru munca depusă s-a ales cu câteva sute de mii de euro în cont, scâzând diferite taxe şi alte cheltuieli.

Astfel, a avut timp şi bani să-şi realizeze o dorinţă mai veche. A înfiinţat „Reghecampf Soccer Academy”, şcoală de fotbal ce-i poartă numele şi are sedii în Las Vegas şi Henderson, cele mai mari oraşe din Nevada. În prezentarea instituţiei se arată performanţele lui Reghe ca antrenor, dar şi CV-ul soţiei sale, Anamaria Prodan, ca fiind cel mai bun impresar român din ultimii trei ani. Primele înscrieri vor avea loc la mijllocul lunii viitoare şi sunt adresate celor de la 6 la 18 ani.

„Lunile astea am fost ocupaţi, cu acte, cu terenuri. E un vis mai vechi pe care l-am împlinit acum prin deschiderea academiei şi avem două locaţii, în Las Vegas şi în Henderson”, a povestit Anamaria la sport.ro. Unul dintre cursanţi va fi şi Laurenţiu junior, puştiul de aproape şapte ani al cuplului Reghe-Prodan. „Un alt vis al meu va prinde contur cât de curând, ca cel mic să-l depăşească pe tatăl lui”, a mai spus sexy-impresara.   

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net