Reghe, la «şosea» cu Ferrari de 300.000 €

Ultima actualizare:

    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Familia Reghecampf Prodan a trecut prin momente grele după dispariţia Ionelei Prodan, soacra lui Laurenţiu. La nici o lună după tragicul eveniment, lucrurile încep să reintre totuşi în normal pentru antrenor şi pentru sexy-impresară.

Laurenţiu Reghecampf e un tip generos şi în 2017 i-a dăruit Anamariei de ziua ei un Mercedes S-Class în valoare de 200.000 €. Aceasta a apreciat şi a ţinut minte. Şi când el se bătea la titlu în Emirate, cu Al Wahda, şi termina în cele din urmă pe locul 2, ea negocia pe ascuns cu Ferrari achiziţionarea unei „bestii”. Nu e ceva simplu, pentru că Anamaria Prodan voia să-i facă soţului un cadou exclusivist şi a pus ochii pe un model produs în puţine exemplare şi vândut de italieni doar persoanelor publice cunoscute.

Ambiţioasă din fire, nu avea cum să nu reuşească şi i s-a livrat de la Maranello la timp, înainte de revenirea lui Laurenţiu de la arabi, un superb 488 GTB în valoare de 300.000 €. Negru tăciune, ca să fie şi mai impunător, iar Reghe l-a şi trecut pe numele lui. L-a înmatriculat rapid, i-a ataşat la număr primele trei litere din nume, şi i-a dat drumul prin Bucureşti.

Fotoreporterii Click! l-au prins un moment prin Dorobanţi, unde Reghecampf a avut treabă la bancă, şi n-au putut imortaliza decât modul prost în care l-a parcat, blocând mai multe maşini lângă trotuar. Cele două femei şi cerşetorul care i-a smuls 50 de lei au fost însă prea acaparaţi de maşină pentru a vedea că sub ea se află desenată o „zebră”. Şi cum Poliţia nu s-a nimerit prin zonă, dublul campion al României cu FCSB şi-a întors Ferrari-ul în loc, a biciut cei 661 de cai de sub capotă şi dus a fost. 


    Antrenorul lui Al Wahda şi-a scos la plimbare prin Bucureşti bolidul primit în dar de la soţieFoto: Blitz
Antrenorul lui Al Wahda şi-a scos la plimbare prin Bucureşti bolidul primit în dar de la soţieFoto: Blitz

Ferrari 488 GTB

  • Preţul de achiziţie este în jurul a 300.000 de euro
  • Poate rula cu o viteză maximă de 330 km/h
  • Atinge 100 km/h cu start de pe loc în 3 secunde, respectiv 200 km/h în 8,3 secunde
  • Consumă 11,4 litri de benzină la 100 km
  • E primul automobil al mărcii cu motor V8 bi-turbo în poziţie centrală spate de la modelul F40
image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net