Reghe, la un pas să rateze trofeul Ligii Campionilor Asiei

Ultima actualizare:

    reghecampf
reghecampf

Al-Hilal, trupa fostului antrenor al Stelei, a pierdut prima manşă a finalei cu Western Sydney Wanderers, 0-1, dar românul păstrează şanse să ia trofeul şi bonusul de un milion de dolari.

Saudiţii au dominat partida cu australienii, dar au trebuit să se recunoască învinşi. Returul de peste o săptămână se anunţă incendiar: Reghe şi Pintilii vor fi susţinuţi de 65.000 de fani, iar tehnicianul de 39 de ani îşi poate îmbogăţi CV-ul şi umple conturile.

Laurenţiu Reghecampf susţinea înaintea partidei că echipa sa va marca, nu va primi niciun gol, iar trofeul e ca şi adjudecat de Al-Hilal. Însă, a fost exact invers: elevii săi au atacat permanent, dar rivalul Juric a fost cel care a marcat (minutul 64), faza reprezentând şi primul şut pe poartă al gazdelor. Acum pentru saudiţi, mai exact la data de 1 noiembrie, urmează cel mai important meci, returul cu Western Sydney Wanderers. Dacă Reghe va pierde Liga Campionilor Asiei, relaţia cu şeicii se va răci, el având impus ca obiectiv câştigarea competiţiei. O clauză în contract prevede că obţinerea trofeului îi aduce un milion de dolari ca primă, mai ales că până acum a fost răsfăţat cu daruri scumpe, locuind într-o vilă impunătoare şi având ca maşină de serviciu un Rolls Royce.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net