Reghecampf a profitat de pauza competiţională din Arabia Saudită şi chiar dacă a suferit primul mare eşec de când e la Al-Hilal, a plecat să se distreze în „Oraşul Păcatelor”. „Secundul” Tene nu a revenit nici el în ţară, ci se relaxează în Maldive.


În urmă cu doar câteva zile, fostul stelist s-a făcut de râs, pierzând pe teren propriu cea mai importantă competiţie din Asia în faţa mult mai slab cotaţilor de la Sydney Wanderers, 0-1, în tur 0-0. A ratat astfel bonusul de un milion de dolari promis de şefi, iar presa locală l-a desfiinţat. Totuşi, şeicii l-au confirmat în funcţie şi atunci a decis să plece într-o vacanţă. Soţia sa, Anamaria Prodan, s-a ocupat de organizare şi cei doi au plecat la Las Vegas, acolo e stabilită sora sexy-impresarei. În America, nu au lipsit cinele la restaurante de lux sau sesiunile de cumpărături la case celebre de modă. După distracţia din State, cuplul va sosi în ţară, după care Reghe se va întoarce la echipă pentru a pregăti primul meci după pauza competiţională, derby-ul de la 1 decembrie cu Al-Ittihad, trupa lui Piţurcă. 

 

Tene a plecat în Maldive

Nici oamenii din staff-ul lui Reghe nu au revenit în România. Antrenorul cu portarii, Florin Tene, şi-a dus soţia în Insulele Maldive, acolo unde se bucură de apa Oceanului Indian, plaje cu nisip fin, plimbări cu yacht-ul şi cocktailuri exotice.

 

 
 
Loading...