Reghe a reinventat doi "morţi": Papp şi Tade!

Ultima actualizare:

    Tade începe să arate a fotbalistfoto: Click!
Tade începe să arate a fotbalistfoto: Click!

Reghecampf s-a întors pe banca roş-albaştrilor, iar jocul cu CS U Craiova a fost un succes. Cei din Ghencea au câştigat cu 2-0, goluri Papp şi Tade, adică doi jucători care în mandatul lui Rădoi erau ca şi inexistenţi pe teren.

După două înfrângeri şi o remiză în ultimele trei partide din campionat, Steaua a bifat o victorie care o apropie de liderul Astra.Campioana a dominat partida de la Piteşti de la un capăt la altul, însă a marcat după minutul 80. Papp a şutat fabulos de la 30 de metri şi a semnat golul etapei.

"A fost un meci greu,  dar am dominat jocul şi e bine că am câştigat. Lucrurile rele le las în spate, mă bucur că am ajutat echipa prin golul meu. Am vrut să dau la poartă, am prins-o bine şi atât. Tragem la titlu, suntem încrezători în noi. Tragem în fiecare zi pentru a câştiga titlul. Mă bucur foarte mult pentru patron. A suferit foarte mult, alături de noi şi mă bucur că l-am făcut fericit", a mărturisit Papp, cel care în meciul de la Belgrad a greşit la toate goluri marcat de adversarii Stelei, iar recent a gafat la unicul gol al partidei cu Astra, scăpându-l pe Găman din marcaj.

Aproape imediat, un alt „mort“ din mandatul lui Rădoi, francezul Gregory Tade, a majorat scorul după o fază în care Adi Popa a fost formidabil, iar Tade n-a făcut altceva decât să puncteze în poarta goală.

"E întotdeauna bine să câştigi. Am făcut un meci bun şi am luat toate punctele. Eu nu urmăresc ştirile, nu mă interesează criticile. Nu mă preocupă ce spun ceilalţi, încerc să mă concentrez să marchez", a spus el.

"De ce să plec de la Steaua? Eu nu am fost şi nu sunt aşa. Ăsta nu e Tade! E al treilea meu an în România, lumea m-a văzut și la CFR, am dat 17 goluri anul trecut, nu vreau să fug de probleme", a mai spus Tade.

Atacantul a marcat doar de trei ori pentru Steaua în campionat, în condiţiile în care venise la echipă din postura de golgheter, la CFR el fiind o maşină de goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net