Laurenţiu Reghecampf a semnat cu locul 5 din Emiratele Arabe Unite, iar trupa din Abu-Dhabi vrea de la român mai mult decât a obţinut cu predecesorul său, mexicanul Javier Aguirre.


I-au adus şi jucători de valoare, unul chiar din Europa şi pe care noi îl cunoaştem foarte bine. "Ne dorim să câștigăm titlul. Aici sunt multe echipe de valoare cu jucători buni. Asta mă face să cred că va fi o provocare pentru mine. E o mare provocare să câștigi un trofeu. Am primit toate informațiile despre jucători și despre echipă și sunt foarte bucuros că am ajuns la un club puternic. Avem o echipă puternică. Cu acești 3 jucători (Balazs Dzsudzsak, Sebastian Tagliabue și Mourad Batna) cred că avem o șansă bună să câștigăm un trofeu. Fotbalul este un sport de echipă, nu contează doar antrenorul sau doar un jucător. Scopul meu este să conduc o formație foarte puternică și am ca obiectiv câștigarea campionatului. Sper ca experiența mea să ajute echipa să realizeze acest lucru", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

Lupta lui Reghecampf cu Al Ahli-ul lui Cosmin Olăroiu şi cu campioana Al Jazira, antrenată de olandezul Henk Ten Cate, va fi una foarte dificilă.

2305469_biglandscape.jpg

Balazs Dzsudzsak a fost antrenat şi Dan Petrescu la Dinamo Moscova şi a fost căpitanul Ungariei într-un meci de calificare la Euro 2016, jucat împotriva României
Foto Click!
 
 
Loading...