Reghe se umileşte pentru 1.000.000 €

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf  spune că nu are nevoie  de mila lui Gigi Becali,  dar că nu e momentul să pleceFoto: sportpictures.eu
Laurenţiu Reghecampf spune că nu are nevoie de mila lui Gigi Becali, dar că nu e momentul să pleceFoto: sportpictures.eu

Steaua a fost şi în acest an marea favorită la titlu, dar specialiştii sunt din nou pe cale să-şi retragă cuvintele. Alte echipe încântă, chiar cu eforturi financiare mai mici. Becali a înghiţit o perioadă scuzele staff-ului tehnic şi promisiunile că echipa se va descătuşa. Cum nu e cazul, patronul e gata să facă revoluţie înainte de play-off, dar fără să plătească vreun euro.

Gigi Becali l-ar fi concediat pe Laurenţiu Reghecampf încă de la egalul cu Voluntari, de pe 12 februarie, dar a fost sfătuit să mai aştepte. Victoria de la Craiova, venită norocos pe final de meci, i-a mai câştigat ceva timp tehnicianului, dar nu mult. Paharul s-a umplut la Mediaş, de unde vicecampioana s-a întors cu doar un punct, iar patronul n-a mai rezistat. Ştiind însă că nu-l poate concedia din cauza clauzei de un milion de euro pe care ar fi trebuit s-o plătească, Becali a adoptat o tactică mult mai perversă. Acesta a ieşit public cu declaraţii jignitoare la adresa antrenorului în vârstă de 41 de ani, sperând că-l va răni pe acesta în orgoliu suficient de tare încât să-i obţină demisia sau acceptul unei rezilieri de comun acord. Jocul murdar i-a ieşit cu Lăcătuş, Hagi sau Ilie Dumitrescu, dar n-a fost cazul acum. Reghecampf ţine la tăvăleală şi nu pentru că ar fi imun la vorbele patronului, ci pentru că merită! Preţul e de un milion de euro, iar soţia şi agentul lui Reghecampf a insinuat ieri că Becali se chinuie degeaba şi că fără bani, Reghe nu pleacă nicăieri. “Dacă Becali vrea, se pot despărţi chiar şi înainte de finalul campionatului, dar civilizat şi doar în schimbul unui milion de euro”, a spus cinic Anamaria Prodan, la sport.ro. Becali regretă deja că şi-a călcat pe inimă în 2015, când l-a readus la Steaua pe Reghecampf deşi în momentul plecării acestuia la arabi jurase că n-o va mai face. Şi atunci, tot de la bani a plecat cearta.


    Gnohere  a dezamăgit  la Steaua  până acumFoto: sportpictures.eu
Gnohere a dezamăgit la Steaua până acumFoto: sportpictures.eu

Latifundiarul din Pipera îi era dator antrenorului cu 600.000 de euro şi i-a propus acestuia să renunţe la ei în momentul semnării cu Al-Hilal. Reghecampf nici n-a vrut să audă şi a stârnit mânia lui Becali, care a trecut peste acel episod doar după eşecurile europene ale lui Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi. Altfel, tehnicianul e recunoscut ca unul care ţine cu dinţii de ultimul euro din contract. A făcut la fel şi în Arabia, de unde a plecat cu mare scandal pentru că saudiţii nu voiau să-i achite toate salariile şi doar ameninţarea cu memorial la FIFA a rezolvat problema. Rămâne de văzut cum, dar mai ales când se va finaliza colaborarea dintre Reghecampf şi Becali, având în vedere că fractura pare iremediabilă. În ceea ce priveşte dilema patronului, ar trebui să-i fie învăţătură de minte şi să nu mai accepte clauze pe care n-are de gând să le plătească niciodată!

Şumudică, acuzat că se autopropune la Becali

simeon stalpnicul png

Anamaria Prodan, soţia şi agentul lui Reghecampf, spune că problemele dintre patronul şi antrenorul Stelei au apărut şi din cauza unor intoxicări din exterior. “Şumudică îşi pregăteşte terenul pentru Steaua. Se autopropune cu telefoane spontane date lui Becali”, a spus aceasta. Răspunsul tehnicianului campioanei n-a întârziat şi a fost pe măsură: “Prodanca să nu uite că îmi trimite SMS-uri după fiecare victorie şi îmi spune că sunt cel mai bun antrenor şi că mă iubeşte pentru că rezultatele pe care le fac ajută FCSB!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net