Reghecampf: «Ce rivalitate să fie între echipa campioană şi una care se bate pentru loc trei?»

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul Stelei i-a ironizat pe ploieşteni şi-n plus a comentat incidentele de la finalul partidei când jucătorii gazdă au vrut să-i bată pe cei din Ghencea, meciul încheindu-se cu scorul de 0-0.

"A fost un meci frumos, cu multe ocazii, o atmosferă incredibilă, dar e păcat: suntem echipa campioană şi trebuie să fim aplaudaţi când intrăm pe teren. O să ne bucurăm peste tot pentru că aşa este normal, am realizat ceva incredibil la Steaua. Nu înţeleg rivalitatea dintre o echipă campioană şi una care se bate pentru locul trei. Nu înţeleg. De la început până la sfârşit şi după ce am intrat în oraş toată lumea ne înjură", a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a precizat că Steaua a avut şase ocazii la partida cu Petrolul şi că ar vrea ca accidentarea lui Gardoş să nu fie una gravă: "Mi-ar părea rău ca Gardoş să termine campionatul cu o ruptură musculară".

Reghecampf a mai spus că deocamdată nu vrea să fie întrebat de ofertele pe care le-ar fi primit: "Deocamdată mă bucur pentru ceea ce am realizat şi aş vrea să nu mă mai întrebaţi de oferte".

Tehnicianul a adăugat că marţi, când gruparea bucureşteană va juca ultimul meci al sezonului, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, "va fi cea mai mare sărbătoare din ultimii ani pe care a făcut-o Steaua".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net