Reghecampf, înainte de derby-ul cu Dinamo: "Fanii lor sunt renumiţi!"

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto Click!
ReghecampfFoto Click!

Dinamo - Steaua se va juca în etapa 18, dar deja au început contrele între cele două rivale. Directorul sportiv al roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a anunţat că cei din Ghencea încă suferă după umilinţa din meciul cu Manchester City, când "câinii" au realizat o coregrafie specială folosindu-se de fanii roş-albaştrii. Acum, Reghecampf a încercat să-i scuze pe stelişti.

"Da, dar tot el a declarat că ei nu au nicio legătură cu acel eveniment. S-a dat în fapt. Sincer, pentru mine nu este nicio rană. Nu mă interesează acest lucru, nici măcar nu mă uit în tribune la meciuri. Nu cred că pot observa anumite lucruri pentru că sunt concentrat la ceea ce se întâmplă pe teren.

A fost un eveniment când au dat foc la tribună și au mers cu el vreo 20 de ani. Hai să ne concentrăm la fotbal! Se vând biletele, să sperăm că vor fi foarte mulți oameni la meci", a declarat antrenorul Stelei, Laurenţie Reghecampf.

"Sigur va fi un eveniment frumos, cu siguranță vor fi foarte mulţi spectatori ai lui Dinamo, vor face show-ul lor, sunt renumiți pentru asta, au fost felicitați de toată lumea, eu nu am niciun fel de problemă.

Mi-ar plăcea să fie la fel și din partea noastră. Vom vedea ce vor face fanii care vor veni la meci", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net