Reghecampf, încă o „sperietoare” pentru Dică

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Liber după despărţirea de Al-Wahda, Reghecampf a intrat pe lista antrenorilor care se propun la FCSB.

Indiferent de rezultatele roş-albaştrilor, Nicolae Dică va avea o iarnă grea la cârma FCSB-ului. Patronul Becali aşteaptă momentul oportun pentru o schimbare, Edi Iordănescu şi Laurenţiu Reghecampf conducând plutonul de tehnicieni care stau la pândă.

Înaintea meciului de duminică de la Iaşi, Nicolae Dică s-a arătat deranjat de atacurile pe care le trebuie să le suporte din partea altor antrenori şi, de asemenea, a făcut o mărturisire interesantă. „Orice antrenor român îşi doreşte să antreneze Steaua. Vă spun asta pentru că ştiu câte telefoane primeşte patronul echipei de la antrenori care vor să ajungă aici”, a spus Dică. Afirmaţia a venit în contextul criticilor făcute la un post de televiziune de Edi Iordănescu, una dintre „sperietorile” care îl ameninţă pe actualul antrenor al vicecampioanei României.

Rămas fără echipă după despărţirea cu scandal de CFR Cluj din startul sezonului, Iordănescu junior e în aşteptarea unei oferte concrete, astfel că tatonează inclusiv pista FCSB. Fiul lui Anghel Iordănescu n-ar accepta însă implicarea lui Gigi Becali la echipă, acesta fiind şi motivul pentru care finanţatorul roş-albaştrilor nu e convins de varianta cu Edi antrenor.

Ca şi cum nu era de-ajuns, veştile rele pentru Dică au continuat la finalul săptămânii. Din Emirate a venit ştirea că Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat contractul cu formaţia Al-Wahda, tehnicianul de 43 de ani urmând să revină în ţară până la găsirea unui alt angajament.

Dacă n-a făcut-o deja până acum, „Reghe” va lua legătura şi cu Gigi Becali, iar discuţia privind reinstalarea sa la FCSB va fi inevitabilă. N-ar fi pentru prima dată când Reghecampf s-ar autopropune la echipa cu care a avut cele mai mari satisfacţii în cariera de antrenor, în perioada 2012-2014. 

După ce luase două titluri la rând cu FCSB, Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, unde n-a rezistat însă decât jumătate de an. S-a întors apoi în ţară şi i-a stat ca un ghimpe în spate lui Costel Gâlcă în stagiunea 2014-2015, reuşind în cele din urmă, spre finalul anului 2015, să primească un al doilea mandat la FCSB.

În perioada următoare, partenera de viaţă a lui Laurenţiu Reghecampf va fi cea care va trage sforile pe lângă Gigi Becali pentru ca soţul său să mai primească o şansă la cârma FCSB. E binecunoscută influenţa pe care impresara a avut-o de-a lungul timpului la vicecampioana României, în ciuda faptului că relaţiile dintre Anamaria Prodan şi Becali s-au cam răcit în ultimul an.

După ce Reghecampf şi-a făcut bagajele şi a plecat din Emirate, nu-i exclus ca ceeaşi soartă s-o aibă şi Adrian Mutu, cel care a primit pe mână echipa a doua a clubului Al-Wahda. Fără Reghecampf şi Anamaria Prodan în preajmă, fostul internaţional se gândeşte şi el, mai mult ca sigur, la o nouă experienţă în cariera de antrenor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net