Laurenţiu Reghecampf a încheiat un an fără trofee cu FCSB, dar rămâne unul dintre tehnicienii cu cotă pe piaţă. Cum colaborarea cu Gigi Becali nu mai poate continua după un sezon catastrofal, acesta va pleca, dar nu la mai rău, ci la mai bine.


Al Wahda, club din Abhu-Dhabi, Emiratele Arabe Unite, i-a oferit românului un salariu care cu bonusuri poate ajunge la 4 milioane de euro, sumă fabuloasă pentru orice antrenor din lume. Mircea Lucescu câştigă atât la Zenit Sankt Petersburg şi Max Allegri la finalista Ligii Campionilor, Juventus. O nebunie curată din partea arabilor şi ceva de nerefuzat pentru Reghe. Gigi Becali a confirmat şi el acest interes şi crede că tehnicianul a semnat deja cu arabii. ”Reghecampf mi-a zis că vine mâine să vorbească cu mine. Are o ofertă de 2,6 milioane care cu bonusuri ajunge la 4 milioane pe an. El vrea să plece”, a afirmat patronul FCSB-ului

18492312_1493547007343763_862254368_n.jpg

Cei mai bine plătiţi antrenori ai lumii în sezonul 2016-2017
Foto Click!

Al Wahda, care a terminat sezonul pe locul 5, chiar în faţa echipei lui Dan Petrescu, Al Nasr, e însă specialistă în antrenori scumpi. Pe banca trupei din Emirate au mai stat Jose Peseiro (fost secund la Real Madrid, principal la Rapid București și selecționer al Arabiei Saudite) despre care se știe că nu e un antrenor ieftin, dar și Tite, actualul selecționer al Braziliei.

 
 
Loading...