Repatriere cu scandal

Ultima actualizare:

    Henry a decedat la 5  august, în timpul unui  amical disputat la Baloteşti
Henry a decedat la 5 august, în timpul unui amical disputat la Baloteşti

Telenovela repatrierii fotbalistului nigerian al Deltei Tulcea, decedat la 5 august într-un amical la Baloteşti, se apropie de final. Dar cu un scandal monstru.

Ieri, 8 rude ale jucătorului african Henry Chinonso Ihelewere (21 de ani) s-au prezentat la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a-i ridica de acolo corpul. Din păcate, totul a fost făcut cu mare scandal, surse din poliţie citate de Mediafax spunând că la INML a avut loc o bătaie! Conform sursei citate, reprezentanţii societăţii de pază care se ocupă de securitate în incinta INML au sunat, ieri, la 112 şi au anunţat că rudele fotbalistului au un conflict violent cu reprezentanţi ai unui club sportiv.

Până când echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului, toate părţile implicate în scandal plecaseră. Din declaraţiile martorilor reiese că rude ale fotbalistului Henry Chinonso, legitimat la clubul Delta Tulcea şi decedat pe teren, le-ar fi reproşat foştilor colegi ai acestuia că nu ar fi respectat un anume ritual, iar reproşurile ar fi degenerat în bătaie. Unul dintre fotbaliştii implicaţi în conflict ar fi Abdulrazak Mansur, fost coechipier cu Henry la Delta Tulcea.

Luat de la INML, trupul neînsufleţit al lui Henry a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Azi, e aşteptat să sosească în ţară şi unul dintre fraţii lui Henry. Acesta va avea misiunea de a repatria cadavrul fostului fotbalist.

Pe lângă aceste evenimente incredibile, mai există o problemă. La aproape o lună după producerea tragediei, nimeni nu ştie de ce Henry a murit pe terenul de la Baloteşti. Nici măcar după efectuarea autopsiei, cauza morţii n-a fost dezvăluită!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net