Revanşa lui Lazăr

Ultima actualizare:
Gnohere e  contestat de fani
Gnohere e contestat de fani

Vali Lazăr a redevenit om de bază la Dinamo şi e la egalitate cu ceilalţi golgheteri ai „câinilor”, având patru reuşite. E o transformare totală a unui care acum un an, cu „Puriul” pe banca tehnică, era doar rezervă şi apoi trimis sub formă de împrumut la Chiajna.

Ioan Andone a venit în vară în „Ştefan cel Mare” şi l-a urmărit atent pe Lazăr, revenit în lot după perioada de la Concordia. I-a transmis că se va baza pe serviciile sale şi jucătorul de 27 de ani l-a răsplătit. De când a început campionatul, a înscris de patru ori, cu Astra, Voluntari, Gaz Metan şi, sâmbătă seară, în victoria cu 3-1 obţinută în faţa Iaşiului. Acum, contra moldovenilor, a punctat o dată şi a oferit două pase decisive, cea secundă fiind una prin care a scos din joc trei fundaşi adverşi. Astfel, nou sosiţii Maric şi Nemec şi-au trecut şi ei  numele pe lista marcatorilor. „Sunt mulţumit de atitudinea lor, de ceea ce încearcă elevii mei să facă pentru Dinamo. Am făcut patru schimbări în echipă şi relaţiile de joc se mai pierd, nu e ceva ce se face de pe o zi pe alta, dar e bine că în afara celor trei goluri am mai avut alte ocazii clare de a marca”, a spus Andone. Apoi, a continuat: „Nemec şi Maric au atitudine şi experienţă, primul fiind un fotbalist ce a evoluat la Campionatul European”. Pe lângă aceştia, o altă noutate a fost postura lui Dan Nistor de căpitan al lui Dinamo, deşi a sosit la „câini” de nici o lună. A fost numit de Andone, care nu e adeptul metodei ca jucătorii să voteze liderul din teren.

«Bizonul» e ademenit cu 300.000 de euro steliști


    Gnohere e  contestat de fani
Gnohere e contestat de fani

Gnohere e în centrul unui scandal din cauza negocierilor cu Steaua. Dinamovistul ar urma să încaseze o sumă uriaşă pentru Liga I, aşa cum a dezvăluit fostul atacant al roş-albilor, Liviu Ganea, la Digi Sport: “Steliştii i-au oferit lui Gnohere 300.000 de euro la semnătură. E o sumă foarte mare pentru aceste vremuri, dar nu ştiu dacă se va face transferul… Cei de la Dinamo i-au propus un salariu de 200.000 de euro, cu tot cu bonusuri”, a declarat Ganea.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net