Rivaldinho, fiul lui Rivaldo: "Nu înţelegeam de fapt cine e tatăl meu"!

Ultima actualizare:

    Rivaldinho va purta numărul 9 la Dinamofoto: www.fcdinamo.ro
Rivaldinho va purta numărul 9 la Dinamofoto: www.fcdinamo.ro

Rivaldinho a semnat cu Dinamo şi va trebui să se ridice la înălţimea aşteptărilor, mai ales că are un părinte celebru, Rivaldo, fost mare jucător ce a cucerit zeci de trofee, inclusiv Mondialul sau Balonul de Aur.

"Îmi amintesc că, încă de când eram doar un puşti, colegii la şcoală mă etichetaseră: "<<Tu eşti băiatul lui Rivaldo>>. Eu nu înţelegeam la momentul acela cine e de fapt tatăl meu. Abia apoi, când am mai crescut, am văzut videouri cu el şi am fost extrem de impresionat de ce reuşea să facă atunci când avea mingea la picior. M-a impresionat la ce performanţe a ajuns cu Barcelona, Milan şi naţionala Braziliei. Ca atare, am devenit cel mai mare fan al său", a spus Rivaldinho pentru FIFA în urmă cu câţiva ani.

Noul jucător al lui Dinamo a mai dezvăluit: "El mi-a spus mereu: <<Poţi să joci fotbal, dar trebuie să te ţii şi de carte. Dacă nu reuşeşti cu mingea, ai nevoie să te bazezi pe altceva>>. El m-a lăsat mereu să aleg ce trebuie să fac în viaţă, iar eu am decis că vreau să fiu fotbalist. Mi-am dorit asta încă de când eram mic, pentru că am crescut în vestiarul Barcelonei, lui Milan şi al lui Olympiacos. Când tata era la Barcelona, obişnuiam să mă antrenez cu echipa de juniori. Eu aveam 7 ani, iar colegii mei aproximativ 11. La Olympiacos, s-a întâmplat la fel, dar abia am când m-am întors în Brazilia a început să mă intereseze cu adevărat fotbalul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net