Robert Lewandowski a dat 5 goluri şi a luat mingea acasă

Ultima actualizare:
Germanul a păstrat  mingea norocoasă
Germanul a păstrat mingea norocoasă

Robert Lewandowski, atacantul celor de la Bayern Munchen, a reuşit o performanţă care va fi cu greu egalată curând. Fotbalistul a marcat de cinci ori în doar nouă minute în meciul cu VfL Wolfsburg în Bundesliga.

Bayern München era condusă la pauză cu 1-0 şi antrenorul Pep Guardiola s-a hotărât să schimbe ceva în jocul echipei sale. L-a scos pe Alcantara în minutul 46 şi l-a introdus pe Lewandowski, iar polonezul i-a uimit pe toţi. A arătat că e o maşină de goluri şi-n nouă minute, 51, 52, 55, 57 şi 60, a dus rezultatul la 5-1 pentru Bayern.

Robert şi soţia lui,  la petrecerea de după
Robert şi soţia lui, la petrecerea de după

“N-am mai trăit niciodată aşa ceva, nici ca jucător, nici ca antrenor”, a declarat Pep Guardiola, camerele tv arătându-l în timpul meciului mut de uimire. “Trebui să rămânem critici. Lewandowski trebuia să dea şapte goluri în seara asta... A ratat două ocazii mari”, a spus, în glumă, căpitanul lui Bayern, Lahm. 

Pentru că a dorit să aibă amintire de la meci, alta decât statistica, Lewandowski a luat mingea acasă. Nu înainte de a-i pune pe coechipieri să semneze “trofeul”. Performanţa lui Lewandowski e unică în Germania, reuşita însemnând cel mai rapid hat-trick (4 minute), cele mai rapide serii de patru, respectiv cinci goluri reuşite şi prima rezervă care marchează de mai mult de trei ori. De altfel, polonezul a înscris în câteva minute cât nu au făcut-o în această ediţie 6 formaţii din Bundesliga, cluburi ca Liverpool, Newcastle şi WBA în Anglia, ocupantele locurilor 11-20 din Spania şi alte 7 echipe din Italia.


    Robert şi soţia lui,  la petrecerea de după
Robert şi soţia lui, la petrecerea de după

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net