„Rocky” Adrian e super-campionul lui Liverpool

Ultima actualizare:

    Portarul Adrian, eroul lui Liverpool în Supercupa Europei
Portarul Adrian, eroul lui Liverpool în Supercupa Europei

După ce i-a adus lui Liverpool victoria în Supercupa Europei, portarul spaniol a fost asemănat de antrenorul său cu celebrul personaj de film.

Liverpool a învins-o la penalty-uri pe Chelsea într-una dintre cele mai dramatice Supercupe ale Europei din istorie. Eroul „cormoranilor” a fost portarul Adrian, a cărui poveste din ultimele două săptămâni e impresionantă.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a dublat succesul din Liga Campionilor cu Supercupa continentală, într-un duel sută la sută britanic cu Chelsea, deținătoarea Ligii Europa. După 120 de minute spectaculoase, încheiate la egalitate (2-2), penalty-urile de departajare l-a scos în față pe portarul lui Liverpool, Adrian, a cărui intervenție la șutul lui Abraham a fost decisivă. După meci, la cald, antrenorul Klopp a avut o reacție savuroasă la adresa ibericului de 32 de ani. „Ce poveste, Adrian. La fel ca Rocky”, a spus tehnicianul german, referindu-se la celebra serie de filme, în care Rocky Balboa s-a autodepășit în bătăliile din ring cu Apollo Creed. „Nu știu ce făcea Adrian acum două săptămâni”, a completat Klopp despre portarul venit în urmă cu 11 zile la Liverpool pentru a fi rezerva titularului Alisson. Ei bine, acesta din urmă s-a accidentat la finalul săptămânii trecute, în prima etapă din Premier League, iar Adrian a primit această șansă nesperată de a apăra cu succes poarta campioanei și super-campioanei Europei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net