România – Finlanda, pronostic: “tricolorii” sunt favoriţi!

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click
Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click

Pronosticul pentru România – Finlanda arată că elevii lui Iordănescu au prima şansă pentru o victorie.

Meciul România – Finlanda are loc diseară, ora 21.45, pe Arena Naţională. Pronosticul acordat de specialişti arată că un succes în faţa nordicilor e recompensat cu 1.70 sau 1.80, oferta fiind analizată la patru companii cunoscute în ţară. O victorie a oaspeţilor “valorează” 7.00, iar un egal între cele două echipe înseamnă o cotă de 3.50.

“Dacă vrem să fim la Campionatul European trebuie să câştigăm ambele partide. Avem nevoie doar de trei puncte, dar pentru mine cel mai important este să luăm maximum de puncte din aceste meciuri. Am condus grupa de la început şi acum cred că lucrul cel mai important este să terminăm aşa cum am început. Avem un grup şi o echipă bune. Formaţia noastră este competitivă şi merităm să fim vara viitoare la Euro, dar până atunci trebuie să câştigăm următoarele două meciuri de calificare”, a analizat Pantilimon meciurile cu Finlanda şi Insulele Feroe.

România – Finlanda, pronostic: Keşeru, favorit să marcheze

Casele de pariuri arată că la România – Finlanda, pronosticul este ca atacantul Claudiu Keşeru să puncteze. Cota sa e de 2.40, fiind urmat de Bogdan Stancu şi Florin Andone, ambii cu câte 3.20. De partea cealaltă, finlandezul Teemu Pukki este primul pe lista posibililor marcatori, cota sa fiind 5.00. Totuşi, cei care merg pe mâna lui Stancu nu au mari şanse de câştig, iar atacantul a explicat.

“Sunt bucuros că am fost convocat la naţională. Sincer, nu mă aşteptam, pentru că eu patru-cinci săptămâni am fost accidentat şi nu am jucat deloc. Vreau să dau tot ce am mai bun în aceste două meciuri pentru că ştiu că sunt importante. Am simţit asta şi în Finlanda şi cu Insulele Feroe acasă. Nu trebuie să ne relaxăm deloc pentru ca la finală să ne bucurăm de calificare. Într-adevăr, nu am marcat prea mult în ultimele partide, dar sper ca în aceste două jocuri să o facem. M-aş bucura să le câştigăm pe amândouă cu 1-0, nu cred că ar fi o problemă", a spus Bogdan Stancu.

România – Finlanda, pronostic: câte goluri se înscriu?

Cum în ultimul timp, “tricolorii” nu au mai punctat, pronosticul arată că la România – Finlanda dacă se vor da două goluri se va câştiga un procent de 1.47. Peste 2.5 goluri va însemna pentru pariori o cotă de 2.60. Există şi pariuri fanteziste cum ar fi scor corect, unde procentul urcă la nivelul sutelor, şi se poate merge până la a ghici câte cartonaşe se vor arăta în timpul jocului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net