România-Spania: 1-2, în etapa a cincea de calificare la Campionatul European 2020

Ultima actualizare:

    România a pierdut în fața SpanieiFoto: EPA
România a pierdut în fața SpanieiFoto: EPA

România a pierdut, joi seară, 5 septembrie, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 în fața selecționatei Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Deschiderea scorului a venit în minutul 29, dintr-un penalty transformat de Sergio Ramos, după un fault comis de Deac asupra lui Ceballos. După pauză, Paco Alacacer a dus scorul la 2-0, însă Florin Andone, introdus de Contra în a doua parte a jocului a dat singurul gol al românilor, în minutul 59.

Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere pentru fetiţa fostului selecţioner spaniol Luis Enrique. De asemenea, jucătorii au purtat banderole negre în semn de susţinere pentru Enrique. 

Cele două selecţionate au evoluat în următoarele formule:

România: Tătăruşanu - Benzar, Nedelcearu, Chiricheş, Grigore, Toşca – Deac, Marin, Stanciu - Puşcas, Keşeru. Selecţioner: Cosmin Contra

Spania: Kepa - Navas, Llorente, Ramos, Jordi Alba – Fabian Ruiz, Busquets, Saul Niguez – Rodrigo, Paco Alcacer, Ceballos. Selecţioner: Robert Moreno

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net