Românii s-au făcut de râs în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Bourceanu a jucat primul  meci european  pentru Trabzon (Foto: Reuters)
Bourceanu a jucat primul meci european pentru Trabzon (Foto: Reuters)

Dnipro n-a avut nevoie de Alexandru Vlad, Tottenham nu s-a putut baza pe Chiricheş, Lazăr şi Radu Ştefan au fost învinşi acasă, Bourceanu s-a făcut de râs la Torino, iar Lucescu a scos doar un egal în Cehia. Performerul serii a fost Cosmin Moţi, care a dat lovitura pe Olimpico din Roma.

Balul a fost început de Alexandru Vlad şi Chiricheş, care n-au făcut parte din echipele lui Dnipro, respectiv Tottenham, în victoria surprinzătoare, 1-0, a ucrainenilor.

Apoi, Bourceanu, fostul căpitan al Stelei, a fost titular la Trabzonspor în deplasarea de la Juventus, dar a fost ridiculizat de câteva ori de Pirlo şi a fost înlocuit în mintul 67 al înfrângerii cu 2-0.  PAOK-ul lui Lazăr a pierdut şi el meciul de la Salonic, cu Benfica, scor 0-1.

Românul a fost titular şi a avut o mare ocazie de gol. A fost schimbat în minutul 82, când i-a lăsat locul atacantului Salpingidis pentru un iureş de final care n-a adus însă egalarea.

Surprinzător, nici Şahtiorul lui Lucescu n-a câştigat partida aparent facilă de la Plzen, echipă antrenată de fostul tehnician al lui Poli Timişpoara, Duşan Uhrin jr. A obţinut doar un 1-1. Cel mai atractiv meci din punct de vedere al implicării românilor a fost Lazio - Ludogoretz. Radu Ştefan, la italieni, şi Moţi, la bulgari, ambii foşti dinamovişti, ambii integralişti, s-au bătut pentru a-şi lua o opţiune importantă de calificare. A câştigat Moţi, scor 1-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net