Cristiano Ronaldo a plecat într-o vacanţă peste Oceanul Atlantic, după un Campionat European memorabil cu naţionala Portugaliei, câştigat în Franţa, pe 10 iulie.


Starul lui Real Madrid a poposit la Las Vegas, dar n-a dat iama în cazinouri, cum te-ai fi aşteptat, ci a mers direct la o sală de lupte pentru a se întâlni cu un prieten. Ronaldo a vrut neapărat să-l revadă pe Conor McGregor, o legendă vie din UFC, şi n-a ezitat să păşească în celebrul Ocragon alături de acesta. Nu pentru o bătaie propriu-zisă, ci doar pentru câteva fotografii de efect, postate ulterior de fotbalist pe contul său de Instagram. Oricum, la cum arată muşchii celor doi, nu ne-ar surprinde dacă Ronaldo l-ar bate şi la acest sport pe Conor McGregor, poate mai tehnic, dar evident mai mic decât portughezul.

369127ee00000578-3706154-mcgregor_also_posted_a_snap_which_read_my_brother_ronaldo_droppe-m-10_1469438387234.jpg

La cum arată Ronaldo, acesta s-ar putea lupta oricând în celebrul Octagon al UFC
Foto: Instagram

Ronaldo este încă accidentat după finala Euro 2016 de la Paris şi va rata inclsuvi Supercupa Europei, programată peste două săptămâni. Acesta urmează să revină sub comanda lui Zinedine Zidane la mijlocul lunii august.

 
 
Loading...